Άρτεμις Τσίτσικα

Τον Απρίλιο, τον μήνα υγείας μητέρας και παιδιού, ειδικότερα την 19.04.2016, οι Ροτ. Όμιλοι Χαλάνδρι, Αθήνα – Ζάππειο, Κηφισιά – Εκάλη, Μαρούσι, Πεντέλη και Ψυχικό διοργάνωσαν κοινή πολυομιλική συνεστίαση στο ξενοδοχείο “CIVITEL OLYMPIC”, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την Άρτεμις Τσίτσικα, Επίκ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Η διακεκριμένη ομιλήτρια, μητέρα και επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της υγείας, προέβη, με σαφήνεια και γλαφυρότητα, σε αναλυτική παρουσίαση των παρεχόμενων από την ανωτέρω Μονάδα, υπηρεσιών σε νέους, εφήβους και παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής Γρηγόρης Γρηγορόπουλος με τη σύζυγό του Ίρμα, οι προ Διοικητές Γιάννης Μαυρούλιας, Μάρη Δεληβοριά και Κατερίνα Κοτσαλή, οι Ροτ. Βασμάτας Νικόλαος από τον Όμιλο Valle de Santiago της Βενεζουέλας και David Tilling από τον Όμιλο Rotary E – Club of South Africa, οι βοηθοί Διοικητή Κώστας Ζαχαρακόπουλος, Κώστας Μηλίδης, Μαρίζα Οικονόμου και Βύρων Λούμος, Αξιωματούχοι, Ροταριανοί, Ροταριανές και φίλοι του Ρόταρυ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Ροτ. Όμιλος Χαλάνδρι προχώρησε στην εισδοχή ενός νέου μέλους. Επίσης, ο Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Μαρούσι, Θανάσης Φρούσσος και ο David Tilling από τον Όμιλο Rotary E – Club of South Africa αντάλλαξαν τις σημαίες («banners») των Ομίλων τους.

Περαιτέρω, στο πλαίσιο υποστήριξης του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ», οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα, εν όψει των εορτών, να προμηθευτούν τις πασχαλινές τους λαμπάδες από τον ανωτέρω Σύλλογο. Πράγματι, διατέθηκαν 24 λαμπάδες. Ομοίως, το ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκδήλωση προορίζεται για την αγορά αναλωσίμων ειδών, προς κάλυψη αναγκών του ως άνω Συλλόγου.