Αγνή Βλαβιανού-Αρβανίτη

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στα πλαίσια σύσφιξης σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ των Ροταριανών Ομίλων, διοργανώθηκε κοινή συνεστίαση των Ρ.Ο. Αμαρουσίου και Ρ.Ο. Αθηνών. Η εκδήλωσή πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα στο Ξενοδοχείο Civitel Olympic (Λεωφ. Κηφισίας 2Α και Παντανάσσης στο Μαρούσι).

Επίσημη ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η κυρία Αγνή Βλαβιανού-Αρβανίτη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, η οποία μίλησε με θέμα: «Βιοπολιτική: Δράση και Όραμα για μια Κοινωνία Ελπίδας», εξήγησε τους στόχους και τα οράματα της Οργάνωσης για το Περιβάλλον στον Πλανήτη και κάλεσε τους παρισταμένους να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Οι Πρόεδροι των δύο Ομίλων, του Αμαρουσίου ο κος Αθανάσιος Φρούσσος και του Αθηνών ο κος Ιωάννης Κατσογιάννης αντήλλαξαν κατά το πρωτόκολλο banners των Ομίλων τους.

Κατά την συνεστίαση η παριστάμενη Πρόεδρος του ομίλου ROTARACT Αμαρουσίου  R/act Ιωάννα Περάκη προχώρησε στην εισδοχή του νέου μέλους του ομίλου δίδας Δανάης Σιέρα, ενώ ο όμιλος Αμαρουσίου έκανε την εισδοχή του νέου μέλους του, δικηγόρου κου Νικολάου Λαγομιτζή.