Δωρεά από το Ρ.Ο. Αμαρουσίου

Στην πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου να σταθούμε αλληλέγγυοι και να υποστηρίξουμε τους ευπαθείς συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση, ανταποκρίθηκε οι όμιλοι Ρόταρυ Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Κηφισιάς-Κεφαλαριου και Ψυχικού.

Αντιπροσωπεία των ομίλων επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο. Γιώργο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, προκειμένου να παραδώσει φάκελο με σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο να διατεθεί σε ωφελούμενες οικογένειες της Κοινωνικής Πρόνοιας προς την κάλυψη επειγουσών αναγκών τους.

Ο κος Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της αντιπροσωπείας για την ευαισθησία και την ευγενική προσφορά τους και ευχήθηκε η ενέργεια τους αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συμπολίτες μας, ώστε όλοι μαζί Δήμος και πολίτες να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ακολούθως ο κος Πατούλης παρέδωσε το χρηματικό ποσό σε μέλη δύο οικογενειών της πόλης, που είχαν επιλεγεί με κοινωνικά κριτήρια από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, τα οποία του εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Εκ μέρους του ομίλου Ρόταρυ Αμαρουσίου στη συνάντηση με το Δήμαρχο κο. Γιώργο Πατούλη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Δερβινιώτης, ο κος Παναγιώτης Κατρούγκαλος εκπαιδευτής περιφέρειας, ο κος Αθανάσιος Φρούσος υποδεδειγμένος πρόεδρος, ο κος Άγγελος Καρμανιόλας ταμίας, η κα Αλεξάνδρα Τσίγκα συντονίστρια Κοινωνικής Δράσης και η κα Μαγιόρκα Τρανταφύλλου, μέλος του ομίλου και εθελόντρια.
Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του ρόταριανου ομιλου Ψυχικού κος Τάκης Φαρμάκης.