Φασσέας Σαλιάρης

Οι Ροταριανοί Όμιλοι Αμαρουσίου, ΚηφισιάςΕκάλης, ΚηφισιάςΚεφαλαρίου, και Χαλανδρίου, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 πραγματοποίησαν κοινή πολυομιλική συνεστίαση προς τιμήν του κ. Σαλιάρη-Φασσέα Γεώργιου.

Ο κος. Σαλιάρης-Φασσέας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Πώς η τεχνολογία δημιουργεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»
Ο κος. Σαλιάρης-Φασσέας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα εργαζόμενος για δύο χρόνια στην εταιρία εισαγωγής φρούτων Richard Hochfeld Ltd, στο Ηνωμένο Βασίλειο, προμηθεύοντας κυρίως την Tesco.

Ύστερα, ήταν μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος στην OgilvyOne, στην Αθήνα, η οποία έγινε η κορυφαία ελληνική ψηφιακή υπηρεσία με πολλές πρωτιές στην ελληνική ψηφιακή αγορά. Ανέλαβε καθήκοντα Country Manager στην Google, Ελλάδος όπου ίδρυσε το τοπικό γραφείο, προσέλαβε την ομάδα, έκανε 100+ συμφωνίες για το AdSense και έκανε συμφωνία μεταπώλησης με την ICAP για τους μικρότερους πελάτες. Εκ των υστέρων έγινε ο Executive Director στην Ogilvy&Mather Ελλάδος, του καλύτερου, πιο βραβευμένου και πιο κερδοφόρου Ομίλου επικοινωνίας στην χώρα μας.

Τέλος, από το Σεπτέμβριο του 2013, ο κος. Σαλιάρης-Φασσέας είναι ο πρόεδρος στον όμιλο IPG MediaBrands (που ανήκουν οι εταιρίες UM, Initiative, BPN, Reprisemedia και PromoQube) με ευθύνη των αγορών της Αυστρίας, Ελλάδας, Πορτογαλίας, Ελβετίας και Τουρκίας.
Υπήρξε επίσης δεινός αθλητής και μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο Shotokan Karate.

Τον κο. Σαλιάρη τίμησε με την παρουσία του ο πρώην προπονητής του στο Καράτε, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του καράτε, κος. Δημήτρης Τριανταφύλλης, καθώς και ο προπονητής του κου. Τριανταφύλλη και προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο καράτε, κος. Άρης Κραβαρίτης.

Ο Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου, απένειμε αναμνηστική πλακέτα, συγχαίροντας και βραβεύοντας τον κο. Τριανταφύλλη για τις εγχώριες και παγκόσμιες διακρίσεις του στο άθλημα του καράτε.